Programación da viaxe á Ulla do día 19 de febreiro do 2011.
Precio todo incluido para non asociados 30 € (pago en metálico no momento de sair).
Para asociados a viaxe é gratuita.
9:00 Saida de Pontevedra (punto de reunión no aparcadoiro frente ó pabillón dos deportes, ó lado do río).
10:00 Visita a Bodegas Gómez & Rial S.L. en O Piro-Teo (bodega pequena, produce albariño e comercializa ademáis augardentes e licores). Marcas comerciales: Alargo, Compostelae.
11:30 Visita a Adega Valdés S.L. en Santa Cruz de Ribadulla (bodega mediano-grande, produce albariño e outras variedades brancas para o “coupage” do rias baixas). Marcas comerciales: Hundían, Pazo Viladomar, Xiradella.
13:00 Visita á adega Pablo García Cebeiro en Vedra (bodega mediano-pequena, produce albariño verde e barrica ademáis de varietales tintos con madeira). Marcas comerciales: Pazo de Galegos, Lagar de Galegos.
14:30 Comida no Pazo de Galegos (pazo da última bodega visitada á mañan). Menú:
- Entrantes a base de empanada e polvo.
- Terneira á grella.
- Postre caseiros.
- Viño da bodega, cafes e licores.
17:30 O plato forte da xornada…Visita a Destilerías Compostela S.A. en Rois. Despóis da visita faremos unha cata comentada dos espirituosos da destilería e dos viños dos asistentes (agradécese aportación de viños propios, curiosidades e outros productos vitivinícolas que ponderan ser de interés).
Regreso ó lugar de saida pero sin hora fixada, en función da última visita.